петък, 1 февруари 2008 г.

Мото на месец ФЕВРУАРИ...



"Няма нищо покрито, което не ще се открие и тайно, което не ще се узнае."
(Лука 12:2)




3 коментара:

  1. Някои хора живеят, за да плюят срещу другите хора, но какво са направили за обществото? За съжаление, нищо! освен да членуват в секти, да се опитвата да съдят невинни хора. Кауза БГ какво ще направи за общината, на колко хора ще помогне, колко инфраструктурни проекти до момента е спечелила, колко детски градини е ремонтирала?

    ОтговорИзтриване
  2. Ако трябва да водим война ще започнем. Моите козове са повече и още една нападка срещу мен и аз ще използвам вестника, за да ги публикувам - уволненията, сектите и т.н. от хора, които те зная що за стока си!

    ОтговорИзтриване
  3. Давай, Бисо! Не знам дали ти е направило впечатление, че анонимните коментарчета, написани за скромната ти бунтовна особа, са написани в разстояние на 3 минути. Сигурно драскачите са преписвали един от друг...или пък са слушали мъдрата диктовка на великия, непрегрешим стратег, управляващ местните бъднини. Злобните коментарчета по твой адрес явно са писани веднага след поредната безмислена оперативка, проведена в голямата бяла сграда на пъпа на града. Сграда, в която от години царуват бездушието, високомерието и тъпотата.
    Твой неединствен приятел

    ОтговорИзтриване