вторник, 19 февруари 2008 г.

Два интересни коментатара за Болга - „Кауза-БГ” от вчера – 18.02.2008 г. (понеделник), за жалост от анонимни източници...

Към читателите на Блога - "Кауза-БГ":

Здравейте, бих желал да Ви предложа коментарите така, че да се виждат директно, в противен случай може да останат незабелязани в графата "коментари", така като са анонимни и техните автори. Обикновено не отговарям на хора, които използват псевдоними или са анонимни, понеже за мен това са страхливи и дребни душички или по-скоро „мъртви души”, но в случая не мога да ги подмина просто така, защото техните коментари са много показателни за манталитета на настоящите местни и национални властимащи, както и за техните лакеи и блюдолизци, които нямат нито куража, нито доблестта да застанат явно зад това, което мислят...

Ето и коментарите, така както са написани:

1) Анонимен каза...

Някои хора живеят, за да плюят срещу другите хора, но какво са направили за обществото? За съжаление, нищо! освен да членуват в секти, да се опитвата да съдят невинни хора. Кауза БГ какво ще направи за общината, на колко хора ще помогне, колко инфраструктурни проекти до момента е спечелила, колко детски градини е ремонтирала?

Понеделник, 2008, Февруари 18 11:40


2) Анонимен каза...

Ако трябва да водим война ще започнем. Моите козове са повече и още една нападка срещу мен и аз ще използвам вестника, за да ги публикувам - уволненията, сектите и т.н. от хора, които те зная що за стока си!

Понеделник, 2008, Февруари 18 11:43

1 коментар:

  1. Всеки доблестен човек се подписва със собственото и бащиното си име,дори и когато греши.

    Да сгрешиш е човешко и затова има прошка, но да си подлец и страхливец е толкова жалко, че дори не си струва да се коментира.

    Анонимниат е просто НИКОЙ и с такива и за такива- Нищо като самите тях.

    "Роденият да лети не хваща мухи."

    ОтговорИзтриване